Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish

Solucions per a les necessitats formatives i de recursos humans de l'empresa.

Fundació Cecot Formació

Treballa per apropar a les empreses i als seus treballadors la formació que necessiten per fer front als canvis tecnològics, econòmics i socials que es produeixen en la nova societat del coneixement.

lasalle
Bonificacions per a la formació

Permet finançar part o la totalitat de la formació dels treballadors i treballadores. A través d’aquest servei t’oferim informació general i el càlcul del crèdit de bonificació al que tens dret.

Assessorament en formació

Assessorament integral en plans de formació i finançament, formació ocupacional, desenvolupament de programes…

Borsa de treball i Intermediació Laboral

Ofereix una borsa de treball generalista per col·lectius a específics. També ofereix borsa de treball internacional i selecció de persones en període de pràctiques, entre d’altres.

Borsa de Professionals Part Time

Contractació de professionals a temps parcial de manera estable o puntual, que disposen d’una experiència dilatada i una solvència empresarial.

Assessorament i acompliment de la LISMI

A través del Servei de Gestió de RRHH t’oferim assessorament sobre l’acompliment de la LISMI i la implementació de mesures adaptades a les necessitats de cada empresa.

Formació a mida, formació In-company o formació on-line

Efectuem un estudi i anàlisi de cada context empresarial per dissenyar el programa formatiu més adequat per a la teva empresa.

ASEITEC, estem amb la tu i la teva empresa

Contacta amb nosaltres