Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya

Un punt de trobada per als professionals de les empreses.

Comissió de Comerç i Consum de la Cecot

Vol impulsar i fomentar el dinamisme del sector del comerç a través d’activitats d’informació, formació, difusió i intercanvi d’experiències.

Club Cecot d'Innovació i Tecnologia

Espai de referència per a la teva empresa on podràs participar del debat i l’intercanviï d’experiències i bones pràctiques en el camí de la innovació com element indispensable per augmentar la competitivitat.

Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, o, entre d’altres, donar a conèixer les línies d’actuació de les administracions públiques.

clubs Cecot

Activitats periòdiques amb continguts pràctics

Els Clubs i Comissions Cecot són un punt de trobada per als professionals de les diferents àrees o departaments de l’empresa, que tenen com a objectiu organitzar activitats periòdiques amb continguts pràctics i d’alt interès professional.

Club Cecot de Recursos Humans

Posa a la teva disposició una sèrie d’eines per tal de sensibilitzar als directius de recursos humans i als tècnics d’aquesta àrea, de la importància de la bona gestió del talent en les empreses.

Club Cecot Financer i Fiscal

Espai de relació i debat entre professionals d’aquest àmbit, mitjançant l’organització d’actes on es tracten temes d’interès amb reconeguts professionals, tant de sector públic com privat. També vol fer de lobby davant de les administracions públiques.

Club Cecot de Màrqueting

Aquest club està orientat als professionals de la gerència i de la direcció, al departament de màrqueting, als comercials de les empreses associades, i en general, a tots els professionals que tinguin inquietuds per promoure el món del màrqueting, la comunicació i les vendes.

Club Cecot Internacionalització

El seu objectiu és impulsar l’activitat exportadora de les empreses i ser un fòrum d’intercanvi d’experiències sobre els diferents aspectes que envolten l’activitat exportadora de les empreses.

Cercle Cecot de Joves Empresaris

Fomenta el desenvolupament de noves idees aplicades a l’àmbit empresarial, l’accés i intercanvi de coneixements i el debat sobre els problemes més actuals derivats del dinamisme de la societat actual.

ASEITEC, estem amb la tu i la teva empresa

Contacta amb nosaltres