Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish

Buscadors de programes regionals, estatals i europeus relacionats amb la R+D+i i les TIC

Accés als principals cercadors

Oficina de Gestió Empresarial

Ajuts i subvencions a nous projectes d’innovació, internacionalització i inversió a través de diversos ajuts i finançament per empreses i entitats. També ofereix beques a joves titulats per completar la seva formació pràctica a l’estranger.

Ajuts ACC1Ó

ACC1Ó és l’agència de suport per a la competitivitat de l’empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Base de dades d’Ajuts i Subvencions – FISUB

La FISUB és una base de dades elaborada per ACC1Ó que conté ajuts i finançament de diferents organismes i administracions adreçats a empreses i emprenedors ubicats a Catalunya, sigui quina sigui la seva activitat. Aquesta base de dades és exclusivament de caràcter informatiu, en cap cas la informació facilitada tindrà caràcter vinculant. En aquest sentit, haureu de contactar amb l’organisme corresponent per a consultar la normativa i la tramitació adient.
ayudas

Cercador d'ajuts i subvencions del blog de Fundació Cecot Innovació

FCI informa regularment de les ajudes i subvencions principalment relacionades amb la R+D+i i les TIC en els àmbits autonòmic, estatal i internacional.

ASEITEC, estem amb la tu i la teva empresa

Contacta amb nosaltres