Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya
CatalanEnglishFrenchGermanSpanish

Tots els serveis

guia de serveis

QUÈ T'OFEREIX l'ASEITEC?

ASEITEC ofereix un ampli ventall de serveis a les seves empreses associades com eines per fomentar l’activitat comercial, serveis directes a la gestió empresarial, informació actualitzada sobre licitacions d’empreses públiques, recursos humans, assessorament en totes les àrees de gestió …

A més proporciona altres serveis de caràcter general de representació i defensa dels interessos dels seus associats en diversos àmbits: institucional, laboral i d’innovació.

A continuació t’oferim informació detallada sobre tot el catàleg de productes i serveis. Et convidem a consultar-ho.

Un servei per a cada necessitat

Informació i gestió

Tot el necessari per facilitar les gestions que habitualment es desenvolupen a l’empresa: Convenis col·lectius, assegurances, certificats i registres …

Assessorament

Si ets soci de l’ASEITEC disposes gratuïtament d’un equip d’assessors especialitzats en tots els camps d’activitat de la teva empresa.

Activitat comercial

Vols potenciar un producte, participar en fires i missions comercials… consulta tot el que t’ofereix l’Aseitec per fomentar l’activitat comercial de la teva empresa.

Formació i recursos humans

A través de la Fundació Cecot Formació pots analitzar les necessitats formatives i de recursos humans del teu negoci.

Clubs i comissions

Els clubs i comissions són un punt de trobada amb l’objectiu d’organitzar activitats periòdiques amb continguts pràctics i d’interès professional.

Acords i descomptes

Acords i descomptes establerts amb grans empreses de sectors diversos que beneficiaran l’empresa i els seus treballadors.

Licitacions

T’oferim un servei permanentment actualitzat de totes les licitacions vinculades al nostre sector convocades per organismes públics.

Butlletí TicOnline

Edició i enviament quinzenal del butlletí digital amb les novetats del sector a més d’entrevistes, i tots els actes d’agenda programats.

ASEITEC, estem amb la tu i la teva empresa

Contacta amb nosaltres